FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naha kuring kudu make tekanan panyangga minyak?

Ngangkat efisiensi produksi

hirup mékanis nambahan

Desain mékanis Basajan

Ngurangan biaya perawatan

Ngurangan Geter noise.

Aplikasi lingkup tekanan minyak panyangga?

Manipulator, nyandak kaluar panangan, mesin layar percetakan, mesin percetakan layar, nyoco parabot, conveyor, mesin éléktronik, angkutan jeung mesin pindah

mesin, alat-alat pangajaran, kadaharan mesin bungkusan, laboratorium, karét sarta mesin palastik Gawe

mesin konstruksi, Industri lalulintas hawa, mesin woodworking

Médis sarta kaséhatan parabot, pertahanan nasional jeung alat-alat militer, manufaktur mobil, alat-alat perlindungan lingkungan.

Fungsi tina tekanan minyak panyangga?

Ngurangan bising, nyadiakeun lingkungan sepi

Ngaleungitkeun shock sarta tabrakan ruksakna

Nyepetkeun frékuénsi Peta mékanis, ningkatkeun kapasitas produksina

Ngaronjatkeun efisiensi sarta nyieun produk kualitas luhur

Manjangkeun umur mesin jeung ngurangan jasa saatos-jualan.

Naon sarat pikeun milih anu panyangga tekanan minyak?

The total beurat objék pindah

Arah gerak (horizontal, nangtung, puteran, jsb).

propulsion tambahan. (Pneumatic silinder, silinder hidrolik, motor)

laju dampak sakedapan

Jumlah guncangan per menit

Jumlah instalasi dina sisi sarua.

Kawaspadaan pikeun instalasi panyangga sarta pamakéan?

Ngajaga kasalametan bagian mesin, nyaram pamakéan sanggeus dékomposisi.

Pamakéan runtuyan ac.ad kudu dieureunkeun méméh ahir stroke 1 mm, tiasa cooperate jeung instalasi nut positioning, adjustment akurat ti stroke jeung positioning peran.

Ieu mastikeun dilarang pikeun menyemprot cet dina huntu pipe na aci ulah mangaruhan efek dissipation panas sarta leakage minyak.

Install leuwih ti dua buffers dina sisi sarua, mangga mastikeun peta sinkronisasi.

14 .. Perhatikeun yén kakuatan jeung Angle saendeng tina plat dibereskeun teu kudu leuwih gede ti 2

Pilihan ngeunaan tekanan minyak panyangga?

图片 1


WhatsApp Online Chat!