• banner6
  • banner16
  • banner2
  • TIM 图片 20181106112950
  • 591e5234b6608

ngeunaan ZhuoHui

Profésional R & D jeung produksi hidrolik panyangga na precision transmisi industri

Dongguan Zhuohui mesin Equipment Téhnologi Co., Ltd. Diadegkeun taun 2007 sarta specializes di shock absorbers hidrolik & Alat kadali speed tepat. Ieu kaliwat ISO 9001: sertifikasi 2015, The produk anu loba dipaké dina industri kayaning suntik molding mesin manipulator, alat-alat nyoco, logistik conveying mesin, mesin percetakan layar, mesin Pad percetakan, grup silinder, manipulator, nanganan mesin, panto otomatis, médis alat-alat, maot-casting mesin, rodless silinder, mesin bungkusan, mesin bisa dipake, karét sarta mesin plastik, mesin woodworking, industri maskapai, pertahanan jeung industri militer, ngajarkeun parabot, manufaktur mobil ...

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!