FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Pse nuk kam nevojë për të përdorur presion vaj tampon?

Rritur efikasitetin e prodhimit

Jeta Extended mekanike

Dizajni thjeshtuar mekanike

Zvogëluar shpenzimet e mirëmbajtjes

Zvogëlimin e zhurmës dridhje.

fusha e zbatimit të tampon presionin e vajit?

Manipulator, të marrë me krahun makinë shtypi ekran, ekran makinë shtypi, të ushqyerit pajisje, transportues, makineri elektronike, transport dhe makineri lëviz

makine, pajisje mësimore, ushqimi makineri paketimit, laborator, gome dhe makineri plastike të punës

Makineri ndërtimi, industria e trafikut ajror, makineri Njoftime

Mjekësore dhe pajisje shëndetësore, të mbrojtjes kombëtare dhe pajisje ushtarake, prodhim automobil, pajisjet e mbrojtjes së mjedisit.

Funksion i presionit tampon vaj?

Zvogëlimin e zhurmës, të sigurojë ambient të qetë

Eliminimi shok dhe përplasje dëme

Përshpejtojë frekuencën e veprimit mekanik, rritjen e kapacitetit të prodhimit

Përmirësuar efikasitetin dhe për të krijuar produkte me cilësi të lartë

Zgjasë jetën e makinerive dhe për të zvogëluar pas shitjes shërbimi.

Cilat janë kërkesat për përzgjedhjen e tampon presionin e vajit?

Pesha totale e objekteve të lëvizshme

Drejtimi i levizjes (horizontal, vertikal, rradhës, etj).

shtytëse shtesë. (Cilindër pneumatik, cilindri hidraulik, motor)

shpejtësia ndikimi i menjëhershëm

Numri i goditjeve në minutë

Numri i instalimit në të njëjtën anë.

Masa të për instalimin tampon dhe përdorim?

Ruajtur sigurinë e pjesëve të makinës, të ndalojë përdorimin pas dekompozimit.

Përdorimi i serisë ac.ad duhet të ndalet para përfundimit të pash 1 mm, mund të bashkëpunojë me të pozicionimit instalimin arrë, rregullim të saktë të goditje dhe pozicionimin rolit.

Është rreptësisht e ndaluar për të llak bojë në dhëmbë tub dhe bosht për të shmangur që ndikojnë në efektin shpërndarje të ngrohjes dhe rrjedhje të naftës.

Install më shumë se dy mbulesë në të njëjtën anë, ju lutem konfirmoni veprimin e sinkronizimit.

14 .. Ju lutem vini re se forca dhe Angle çuditshëm i pjatë fiks nuk do të jetë më e madhe se 2

Përzgjedhja e tampon presion vaj?

图片 1


WhatsApp Online Chat!