Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Зошто е потребно да се користи тампон притисок на маслото?

Се подигне ефикасноста на производството

Напредно механички живот

Поедноставен механички дизајн

Намали трошоците за одржување

Намалување на вибрации бучава.

обемот на тампон притисок на маслото апликација?

Манипулатор, извади раката, екран машина за печатење, печатење на екран машина, хранење опрема, подвижни, електронски машини, транспорт и подвижни машини

Работна машина, настава опрема, храна машини за пакување, лабораторија, гума и пластика машини

Градежни машини, воздушниот сообраќај индустрија, дрво машини

Медицински и здравствени опрема, националната одбрана и воена опрема, автомобилската производство, опрема за заштита на животната средина.

Функцијата на тампон притисок на маслото?

Намалување на бучавата, да обезбеди мирна атмосфера

Елиминирање на шок и судир штета

Забрзување на фреквенцијата на механичка акција, зголемување на производните капацитети

Да се ​​подобри ефикасноста и да се создаде висок квалитет на производите

Го продолжи животот на машини и намалување на по услуга-продажба.

Кои се условите за избор на тампон на притисок на маслото?

Вкупната тежина на предметите кои се движат

Правецот на движење (хоризонтални, вертикални, ротирање, итн.)

Дополнителни погон. (Пневматски цилиндри, хидраулични цилиндри, мотор)

Моментална брзина влијание

Број на удари во минута

Број на инсталација на иста страна.

Мерки на претпазливост за тампон инсталација и употреба?

Одржување на безбедноста на машински делови, го забрани користењето по распаѓање.

Употребата на ac.ad серија мора да биде запрен пред крајот на ударот 1 мм, можат да соработуваат со инсталирање на орев позиционирање, прецизно прилагодување на улогата на мозочен удар и позиционирање.

Тоа е строго забрането да се спреј бои на цевката заби и вратило да се избегне влијаат дисипација на топлина ефект и истекување на масло.

Инсталирате повеќе од два бафери на иста страна, ве молиме потврдете акција за синхронизација.

14 .. Ве молиме имајте во предвид дека силата и ексцентричен Агол на фиксна плоча не треба да биде поголема од 2

Избор на тампон притисок на маслото?

图片 1


WhatsApp Онлајн Chat!