FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa aku kudu nggunakake meksa buffer lenga?

Mundhakaken efficiency produksi

urip mechanical lengkap

desain mechanical Simplified

Ngurangi biaya pangopènan

Ngurangi getaran gangguan.

Aplikasi orane katrangan saka meksa lenga buffer?

Manipulator, njupuk metu lengen, mesin layar printing, mesin printing layar, dipakani peralatan, conveyor, mesin elektronik, transportasi lan mesin obah

mesin, peralatan memulang, pangan machinery packaging, laboratorium, karet lan mesin plastik apa

mesin Konstruksi, industri lalu lintas udhara, mesin kekayon

Medical lan kesehatan peralatan, pertahanan negara lan peralatan militer, Manufaktur automobile, peralatan lingkungan Proteksi.

Fungsi saka meksa lenga buffer?

Nyuda swara brebeg, nyedhiyani lingkungan sepi

Ngilangke kejut lan tabrakan karusakan

Nyepetake frekuensi saka tumindak mechanical, nambah kapasitas produksi

Nambah efficiency lan nggawe produk kualitas

Ngluwihi gesang kang mesin lan ngurangi layanan sawise-sales.

Apa sing syarat kanggo milih buffer meksa lenga?

The total bobot sing obyeke obah

Arah gerakan (horisontal, vertikal, puteran, etc.).

propulsi tambahan. (Pneumatic silinder, silinder hydraulic, motor)

kecepatan impact cepet

Jumlah gawe kaget saben menit

Jumlah instalasi ing sisih padha.

Pancegahan kanggo instalasi buffer lan nggunakake?

Njaga safety saka mesin bagean, nglarang nggunakake sawise bosok.

Panggunaan seri ac.ad kudu mandegake sadurunge mburi stroke 1 mm, bisa kerjo karo instalasi nut posisi, imbuhan akurat saka stroke lan posisi peran.

Iku wis strictly dilarang kanggo semprotan Paint ing untu pipe lan batang supaya nggowo pengaruh efek boros panas lan bocor lenga.

Instal luwih saka loro buffer ing sisih padha, mangga konfirmasi tumindak sinkronisasi.

14 .. Elinga kekuatan lan Angle eccentric saka piring tetep ora bakal luwih saka 2

Pilihan saka meksa lenga buffer?

图片 1


Tampilan Online Chat!