• banner6
  • banner16
  • banner2
  • TIM 图片 20181106112950
  • 591e5234b6608

About ZhuoHui

Professional R & D lan produksi hydraulic buffer lan tliti transmisi industri

Dongguan Zhuohui Equipment Co., Ltd. Iki didegaké ing taun 2007 lan duwé spesialisasi ing kejut Absorbers hydraulic & piranti kontrol kacepetan pas. Iku wis liwati ISO 9001: sertifikat 2015, Produk sing digunakake digunakake ing industri kaya Injection ngecor mesin manipulator, peralatan dipakani, logistics ngaturaken machinery, mesin printing layar, mesin pad printing, klompok silinder, manipulator, nangani mesin, lawang otomatis, medical peralatan, mati-casting machinery, rodless silinder, mesin packaging, mesin apa, karet lan Machinery plastik, mesin kekayon, industri maskapai, nimbali lan industri militèr, memulang peralatan, Manufaktur automobile ...

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!